Салат &Жар-птиця& з опенькамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Салат «Жар-птиця» - це не тільки смачна страва, а й чудова прикраса для святкового столу! Виглядає він оригінально, готується досить легко, а з'їдається дуже швидко. Опис приготування: Пропоную вашій увазі рецепт приготування салату «Жар-птиця» з опеньками. Опеньки додадуть цьому салату особливий смак і поділяться з вами своїми вітамінами та цінними мікроелементами. Такий салат можна сміливо подавати навіть на святковий стіл - він там не загубиться серед інших страв. Отже, розповідаю і показую, як приготувати салат Жар-птиця raquo ;! Призначення: На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Салати Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Салат Жар-птиця з опеньками 1. Куряче філе відварюємо. 2. Потім нарізаємо шматочками, викладаємо в миску, скроплюємо соєвим соусом і даємо просочитися. 3. Відварюємо картоплю. 4. Теж нарізаємо шматочками. 5. Далі натираємо на буряковій тертці моркву. 6. Тепер прийшла черга маринованих опеньків. Їх ми промиваємо і викладаємо в посуд. Опеньки нарізати необов'язково, оскільки вони самі по собі дрібні. 7. Викладаємо у велику миску курку, картоплю, гриби і моркву. Заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо всі інгредієнти. 8. Потім нарізаємо цибулю кільцями або півкільцями. 9. Вмочуємо кожне колечко в борошно і злегка обсмажити на олії. 10. Салат прикрашаємо зеленню і обсмаженими кільцями цибулі. Можна подавати до столу! Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Салат Жар-птиця з опеньками, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Салат Жар-птиця з опеньками - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 221