Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсамиЧас приготування: 30 хв Дивовижний хрястящій салат з ніжної курячої грудки з гірчичним соусом і виноградинками Опис приготування: Грудки відокремити від кісток і шкіри, зварити в солоній воді (2 ч. Л. Солі на 5 склянок води). Порізати курку на шматочки. Зробити заправку для салату так: перемішати майонез, йогурт і діжонську гірчицю. Вінограденкі розділити на половинки, прибрати кісточки, викласти в тарілку з куркою, сушеними каперсами, горіхами (розрізаними на навпіл), заправити салат сумішшю з майонезу і гірчиці. Розмішати салат, поперчити і посолити. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Фрукти/Виноград Блюдо: Салати Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 46