Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Ожина з цукром на зиму
Морозиво з ожиною
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Брусниця із цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Салати » Кабачок по-білоруськи

Кабачок по-білоруськи

Кабачок по-білоруськи
Час приготування: 50 хв
Такий рецепт приготування кабачка по-білоруськи вам може нагадати приготування аджики, так воно і є. У Білорусії таку заготовку називають білою аджикою raquo ;.

Опис приготування:
Думаю, вам цей рецепт приготування кабачка по-білоруськи сподобається, аж надто смачним салатик виходить! Так що я без тіні сумнівів можу заявити, що вам така заготовка припаде до смаку! Тому давайте ж дізнаємося, як приготувати кабачок по-білоруськи!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Заготовки/Лечо
Географія кухні: Республіки СРСР/Білоруська

Інгредієнти:
  • Кабачки - 3 Кілограма
  • Помідори - 1.5 Кілограма
  • Морква - 500 Грам
  • Болгарський перець - 500 Грам
  • Цукор - 150 Грам
  • Сіль - 50 Грам
  • Часник - 100 Грам
  • Перець гострий - 1 Штука

Кількість порцій: 5-7

Як приготувати Кабачок по-білоруськи
Кабачок по-білоруськи 1. Підготуємо інгредієнти. Кабачок по-білоруськи 2. Всі овочі, крім часнику, миємо, очистимо від насіння і шкурок і пропустимо через м'ясорубку або блендер. Кабачок по-білоруськи 3. Перемішаємо до однорідної маси. Додамо сіль та інші приправи. Кабачок по-білоруськи 4. Доводимо до кипіння, а потім тушкуємо ще 40 хвилин. Додамо часник, перемішати і нехай ще покипит 10 хвилин. Кабачок по-білоруськи 5. Знімаємо з вогню і розфасовуємо по стерильним банкам або ж охолоджуємо і подаємо до столу!
Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Кабачок по-білоруськи. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Кабачок по-білоруськи. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів.
Категорія: Салати Переглядів: 75   
Схожі рецепти страв з фото:
Біфштекс по-білоруськи
Курячий суп з галушками, селерою і кабачками
Кабачки смажені з помідорами
Мачанка по-білоруськи
Баклажани по-білоруськи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.