Курячий суп з галушками, селерою і кабачкамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування курячого супу з галушками, кабачками і селерою. Досить нескладний і дуже смачний рецепт супу. Опис приготування: Смачний суп з селери, кабачка і моркви. У бульйон з приправ додаємо тільки перець чорний горошком. У готовий суп можна додавати сметану. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряча грудка Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Курячий суп з галушками, селерою і кабачками 1. У першу чергу знімаємо шкірку з курячої грудки. М'ясо можна пропустити через м'ясорубку або дрібно нарізати. Потім додати до нього подрібнену зелень, яйце і трохи посолити, замісити фарш. Поставимо на час фарш в холодильник. Курячі кісточки кладемо в каструлю з водою, додамо шкіру і трохи м'яса. Ставимо варитися бульйон. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. Маленькими кубиками нарізаємо інші овочі. 2. Розтопимо в каструлі вершкове масло. Додаємо сюди цибулю і кілька хвилин тушкуємо, потім засипаємо інші овочі (кабачок не кидаємо) хвилин десять на невеликому вогні всі разом тушкуємо. Присмачуємо лимонним соком і перцем, додаємо кинзу. 3. Вливаємо бульйон і доводимо до кипіння. Додаємо кабачок. Доводимо до кипіння, вогонь зменшуємо, приправляємо сіллю. Суп варимо до готовності кабачка. 4. У холодну воду опускаємо дві чайні ложки, потім Зачерпніть однієї ложечкою фарш, зверху притискаємо фарш другий ложечкою, щоб вийшла гладка красива галушки. 5. У суп опускаємо сформовані галушки і до готовності варимо. Готові галушки повинні спливти. Готовий суп розливаємо по тарілках. Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Курячий суп з галушками, селерою і кабачками. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Курячий суп з галушками, селерою і кабачками. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 49