Салат з горбуші гарячого копченняЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування салату з горбушею гарячого копчення, завдяки якій страва набуває особливо ніжний смак. Опис приготування: Відварюємо рис до готовності в підсоленій воді. Рибу нарізати соломкою і змішати з дрібно нарізаною цибулею. На плоске блюдо викладаємо салат шарами, надавши форму - пінгвіна. Кожен шар промазуємо майонезом: - риба з цибулею, - сир, натерти на тертці, - тертий жовток, - варений рис, Робимо розмітки і починаємо прикрашати салат з горбушею: Голова, крило, хвіст - маслини, Грудка - терті білки, Лапки і дзьоб - болгарський перець. Також цей салат можна зробити з курки, тоді рис замінити смаженими грибочками, а маслини чорносливом. Призначення: На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Горбуша/Майонез Блюдо: Салати Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Салат з горбуші гарячого копчення -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Салат з горбуші гарячого копчення будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 73