Часник запечений в духовціЧас приготування: 40 хв Застосовувати часник, запечений в духовці, можна по-різному - додавати в різні страви, салати, подавати як закуску або гарнір. А як запекти часник в духовці - я розповім в цьому рецепті. Опис приготування: Навіщо запікати часник в духовці, запитаєте ви? Я вам відповім. Використовувати його можна по-різному. Я, наприклад, люблю його просто подавати до м'яса або риби - запечений у фользі часник виходить дуже ніжним, практично як пюре. До речі, в пюре можна додавати. Можна додавати в соуси, подрібнивши в блендері. Коротше, застосування може бути дуже різним. Ну, а як запекти часник в духовці - ви дізнаєтеся з цього рецепта;) Нічого, крім самого часнику і фольги, нам не знадобиться. Основний інгредієнт: Овочі/Часник Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Часник запечений в духовці Часник не чистимо, тільки промиваємо і очищаємо від піску. Потім зрізаємо верхню частину головки (як показано на фото). Загортаємо кожну головку окремо у фольгу. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 30-35 хвилин. Все, запечений в духовці часник готовий. Часник запечений в духовці - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Часник запечений в духовці в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 641