Маринара з грибамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Маринара з грибами - це соус, який може бути компонентом для лазаньї, спагетті, курячих страв або додати до м'ясного фаршу. Марінара з грибами можна зробити про запас і зберігати в холодильнику. Опис приготування: Марінара з грибами можна подрібнити блендером ручним перед тим, як додати гриби, щоб соус був більш однорідним. Гриби використовуйте будь-які, я зазвичай готую з печерицями. Добре, коли марінара з грибами є в холодильнику, під рукою. Вона використовується буквально в будь-яку страву і дуже змінює його. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Соуси Географія кухні: Країни Європи Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Маринара з грибами Підготувати продукти. Цибулю і часник посмажити до м'якості. До цибулі додати свіжі і консервовані помідори і тушкувати 15 хвилин помішуючи. Долити вино, посолити, додати приправи. Добре перемішати. Додати гриби і базилік. Гасити 20-25 хвилин. Смачного! Гідно оцінити Маринара з грибами ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Маринара з грибами, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 27