Журавлинний соус до індичкиЧас приготування: 20 хв Кращим акомпанементом до індички буде журавлинний соус. У багатьох країнах світу це поєднання вважається класичним. Давайте повчимося у заморських кулінарів готувати журавлинний соус до індички! Опис приготування: Якщо в Європі ви замовите собі індичку, до неї обов'язково подадуть журавлинний соус. Я перейняв цю традицію і теж до індички постійно варю цей соус, благо на його приготування йде всього 15-20 хвилин, не більше. Тобто, поки готується індичка, паралельно можна і журавлинний соус з варити. Вариться він так: 1. Беремо маленьку каструльку (соусницю). Вливаємо в неї соки (лимонний і апельсиновий), додаємо мед. Ставимо на плиту і варимо 5 хвилин на середньому вогні, проте не доводимо до кипіння. Рідина повинна просто нагрітися. 2. Додайте промиту журавлину. Варіть 5 хвилин, перемішуючи. 3. Потім додайте сіль і перець, перемішайте і варіть ще 5 хвилин. 4. Потім додайте в каструльку апельсинову цедру. Перемішайте, поваріть ще не більше 2 хвилин, після чого зніміть з вогню. От і все, журавлинний соус до індички готовий. Подавати його краще в гарячому вигляді. Смачного! Призначення: На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: Ягоди/Журавлина Блюдо: Соуси/До птиці Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Журавлинний соус до індички - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Журавлинний соус до індички в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 410