Грибний соусЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування грибного соусу який відмінно підійде до страв з овочів, м'яса та курки. Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби/До салату/Грибний соус Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Грибний соус Приготуйте інгредієнти. З грибів можна зняти шкірку. Розігрійте сковорідку з 1 ст.л. олії на середньому вогні і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Поріжте гриби і додайте до цибулі. Смажте гриби приблизно 15-20 хвилин, що б вони дали сік. Далі, вам знадобитися блендер або кухонний комбайн. Охолодіть гриби і пересипте в чашу блендера. Додайте 2 ст.л. сметани і посоліть за смаком. Додайте 1 чашку вершків. Закрийте кришкою і включіть блендер. Коли суміш придбає консистенцію пюре, перелийте в каструлю для соусу. Додайте залишилися вершки. Чим ви менше додасте вершків, тим густішою вийде соус. Помістіть каструлю на плиту і на повільному вогні, помішуючи, доведіть до закипання, як тільки соус почне закипати зніміть з вогню. Соус готовий. Сервіруйте на стіл в соуснику або полийте їм блюдо з овочів, м'яса або курки. Смачного. Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Грибний соус самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Грибний соус. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 600