Соус МорнейЧас приготування: 20 хв Соус Морней найчастіше подається до морепродуктів і овочів. Хороший він і з куркою. До його складу входить тертий сир різних сортів і перець. Основа соусу Морней - класичний білий соус. Записуйте! Опис приготування: Білий соус або бешамель готується з 50 г масла, 50 г борошна, літра молока, солі і перцю. Масло треба розтопити, змішати з борошном, потім, збиваючи вінчиком, ввести молоко. Посолити, поперчити і білий соус готовий. На його основі готуйте соус Морней. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир Блюдо: Соуси/Соус сирний Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Соус Морней 1. У розігрітий на середньому вогні білий соус додайте червоний перець. 2. Потім додайте тертий сир - обидва види - і перемішайте. 3. Зменшіть вогонь до повільного і заважайте до однорідної маси. Соус Морней готовий! Смачного! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Соус Морней в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Соус Морней, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 105