Соус &Червоне вино&Час приготування: 20 хв Відмінний соус для м'яса і добавка до інших соусів Опис приготування: Лук обсмажити, але до колера не доводити - заливаємо вино - лавровий лист, перець - випаровуємо на 50% - вводимо демі очей (до консистенції соусу) - проціджуємо - готово ... Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Соус Червоне вино - Відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Соус Червоне вино в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 26