Горіховий соусЧас приготування: 20 хв Горіховий соус - традиційний соус грузинської кухні, готується він дуже просто і легко. Горіховий соус зробить смачніше страви з картоплі, кольрабі, квасолі, буряків, спаржі і інших овочів. Опис приготування: Приготування: Подрібнити волоські горіхи за допомогою толкушки або м'ясорубки разом з часником, перцем, сіллю. Додати подрібнений ріпчаста цибуля і зелень (кінзу, кріп) і оцет. Добре перемішати. Основний інгредієнт: Горіхи Блюдо: Соуси/До салату Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Горіховий соус у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Горіховий соус. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 75