Вершковий соусЧас приготування: 15 хв Простий рецепт приготування смачного вершкового (кремового) соусу. Такий соус додасть будь-якому вашому улюбленої страви куди більш святковий і тонкий смак і вигляд. Опис приготування: Одні з найкращих у світі кулінарів французи прекрасно знають, що соус чи не важливіше, ніж саме блюдо. Саме соус надає стравам той чи інший смак, зовнішній вигляд або аромат. Одним з класичних соусів, освоїти приготування якого потрібно просто обов'язково - вершковий соус. Ділюся рецептом. Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сливки Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Вершковий соус Часник крупно рубаємо, злегка солимо. Розминаємо часник із сіллю за допомогою виделки. Розминаємо до тих пір, поки часник із сіллю не утворюють однорідну пастоподібну масу. Отриману часникову пасту кладемо в посуд, в якій будемо перемішувати соус. Вимиємо і дрібно нарубаємо кріп. Те ж саме зробимо з петрушкою. Кладемо подрібнену зелень в мисочку до часниковою пасти. Туди ж додаємо спеції і трохи рубленого зеленої цибулі. Додаємо сметану і майонез. Гарненько все це справа перемішуємо. Нарешті, вводимо в соус вершки. Перемішуємо. Пробуємо соус, вирівнюємо на сіль і перець за смаком і ставимо в холодильник. Охолоджений соус готовий до многообразному використанню та вживання. Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Вершковий соус, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Вершковий соус - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 35