Морквяний сквошЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування овочевого супу з моркви з цибулею і часником. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Морква Блюдо: Супи Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Морквяний сквош Дрібно посікти часник. Так само дрібно покришити цибулю. Почистити моркву і нарізати кружечками. Так само нарізати гарбуз. Розігріти оливкове масло у великій каструлі. Додайте цибулю і часник ... Додайте моркву ... Перемішати і готувати протягом 3 хвилин. Посипати трохи солі. Кинути в каструлю гарбуз і перемішати. Готувати протягом декількох хвилин. Додати порошок каррі. Ретельно перемішати. Додати трохи вина. Залити курячий бульйон. Варити протягом 1 години. Збити суп у блендері до кремового стану і розлити по тарілках. Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Морквяний сквош у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Морквяний сквош. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 30