Гороховий суп-пюре з м'ясом![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування горохового супу-пюре з м'ясом. Приготувати такий суп зовсім не складно, а виходить він наваристим і смачним. Опис приготування: Для приготування супу-пюре найкраще використовувати подрібнений горох, так суп зваритися швидше. Багато спецій сюди не потрібно. До супу можна подати житні сухарі. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Свинина/Боби/Горох Блюдо: Супи/Супи-пюре Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Гороховий суп-пюре з м'ясом ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Гороховий суп-пюре з м'ясом в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Гороховий суп-пюре з м'ясом. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 54