Юшка з голови сьомгиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Цей рецепт допоможе вам приготує надзвичайно смачну і ароматну юшку чудового золотистого кольору з благородним смаком червоної риби. Опис приготування: Всі ми любимо благородну червону рибу за її чудовий смак, але, так само відомо, що це вельми дорогий продукт. Але рецепт приготування юшки з голови сьомги вирішує всі ці питання, і ми отримуємо найсмачніше юшку з економічних інгредієнтів. Коли я засолюють червону сьомгу або готую інші страви з неї, у мене залишаються риб'ячі голови, плавники і черевця, і тоді вся наша сім'я ласувати чудовою юшкою. І, якщо вам так само стало цікаво, як приготувати юшку з голови сьомги, то нижче я пропоную вам докладний рецепт з фото. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сьомга Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Юшка з голови сьомги Для початку голову сьомги моєму і відрізаємо зябра, черевця так само моєму. Кладемо рибу в глибоку каструлю, солимо, додаємо чорний і запашний перець і варимо протягом 30 хвилин. Картоплю нарізаємо невеликими кубиками. Лук так само дрібно ріжемо. Моркву чистимо і нарізаємо півкільцями. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо моркву з цибулею до золотистого кольору. Коли бульйон буде готовий, ми витягуємо з нього рибу і ставимо її остигати. Бульйон проціджуємо. Коли риба охолоне, нам необхідно відокремити м'ясо від кісток. У бульйон ми кладемо картоплю і варимо 10 хвилин. Потім додаємо обсмажені цибулю і моркву, м'ясо риби. Варимо ще 5 хвилин і додаємо лавровий лист. І тепер варимо на повільному вогні до повної готовності картоплі. Вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і даємо настоятися 20 хвилин. І ваша вуха з голови сьомги готова! Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Юшка з голови сьомги в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Юшка з голови сьомги - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 33