Шурпа в казані на багатті![]() Час приготування: 3 ч. 0 хв Шурпа в казані на багатті - це козирне чоловіча страва. Його зазвичай готують на другий день свята, щоб повернути собі сили після відпочинку raquo ;. Прекрасний ароматний суп з димком йде на ура raquo ;. Ось рецепт. Опис приготування: Шурпа в казані на багатті приготовлена ??з крупно нарізаними овочами. Якщо вам це не зовсім подобається, то поріжте овочі дрібніші. Найкраще місце для приготування шурпи в казані на багатті - мальовнича природа. У шурпу знавці ще виливають 100 грам горілки. Я називаю шурпу в казані на багатті рятівним супчиком, так найкраще його готувати на другий день відпочинку на природі. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Баранина Блюдо: Супи/Шурпа Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Шурпа в казані на багатті Казан зміцнити над багаттям. Баранину порубати. Цибулю і часник почистити і порізати. Цибулю порізати кільцями. Моркву почистити і крупно порізати. Картоплю почистити. У киплячу воду кинути баранину. Не забувайте знімати пінку. Через годину додати моркву, картоплю. Додати цибулю, посолити. Додати часник цілком. Через 15 хвилин додати спеції і перець. Варити ще 15 хвилин, зняти з вогню і настоювати ще півгодини. Шурпа готова. Смачного!Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Шурпа в казані на багатті в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Шурпа в казані на вогнищі, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 39

Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Тісто на галушки
Смажені рижики
Гарбузова каша
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Казан зміцнити над багаттям.
Баранину порубати.
Цибулю і часник почистити і порізати.
Цибулю порізати кільцями.
Моркву почистити і крупно порізати.
Картоплю почистити.
У киплячу воду кинути баранину.
Не забувайте знімати пінку.
Через годину додати моркву, картоплю.
Додати цибулю, посолити.
Додати часник цілком.
Через 15 хвилин додати спеції і перець.
Варити ще 15 хвилин, зняти з вогню і настоювати ще півгодини.
Шурпа готова. Смачного!