Листковий пиріг з вишнеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Кожне літо мене виручає цей рецепт - НЕ нічого простіше, ніж приготувати такий пиріг з готового листкового тіста і стиглих вишень, якщо сім'ї раптом захотілося свіжої випічки до чаю! Опис приготування: Вишня дуже соковита, тому головна проблема при приготуванні пирогів з вишневою начинкою - це зробити так, щоб вона не текла. Для цього я і використовую крохмаль - вишневий сік завдяки йому густіє і не протікає на деко. В іншому, рецепт приготування листкового пирога з вишнею не завдасть клопоту навіть початківцю кулінарові: 1. З вишні вийняти кісточки. 2. Скласти її в кухлик або сотейник, засипати цукром і поставити на середній вогонь. 3. Як тільки закипить - додати крохмаль, ретельно перемішати і вимкнути. 4. Тісто розділити на 2 частини і тонко розкачати. 5. Викласти одну частину на змащене маслом деко, сформувати бортики. 6. Розподілити по тесту начинку, накрити другим пластом, наколоти його виделкою. 7. Защипнути краю, змастити збитим яйцем і випікати в розігрітій до 180С духовці півгодини. Подавати можна як гарячим, так і холодним - дуже смачно зі сметаною. Смачного! :) Призначення: На сніданок/На полуденок Основний інгредієнт: Вишня/Ягоди/Мука і тісто/Листкове тісто Блюдо: Випічка/Пироги Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-8 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Листковий пиріг з вишнею будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Листковий пиріг з вишнею - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Листковий пиріг з вишнею все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 90