Сирно-яблучний пирігЧас приготування: 1 ч. 0 хв Сирно-яблучний пиріг - завсідник нашого чайного столу в осінню пору року, коли смачних найсвіжіших яблук - в достатку, а погрітися чаєм хочеться все частіше. Ділюся простим рецептом. Опис приготування: Рецепт сирно-яблучного пирога: 1. Яблука миємо, очищаємо від шкірки, гострим ножем видаляємо серцевину. Нарізаємо яблука на невеликі пластинки і злегка скроплюємо лимонним соком - завдяки цьому яблука не потемніють. 2. Вершкове масло збиваємо з цукром до легкості. Я використовувала коричневий цукор, тому маса має характерний колір, проте можна використовувати і звичайний цукор - гірше не буде. Перетираємо через сито сир, додаємо його до масляною масою. Гарненько збиваємо все це справа міксером. 3. Вводимо в суміш яйця. Ще разок збиваємо до однорідності. 4. Стручок ванілі гострим ножем розрізаємо впоперек. Насіння викидаємо, все інше змішуємо з нашим тестом. 5. В окремій мисочці змішуємо борошно, розпушувач, корицю і сіль. Просіваємо нашу суху суміш в рідку. Гарненько вимішуємо суміш звичайної виделкою. 6. Горіхи змішуємо з борошном. Кількість горіхів і родзинок - за смаком, як вам більше подобається. Присипаємо горіхи з родзинками борошном, додаємо їх в тісто. 7. Яблука теж злегка присипаємо борошном і додаємо в тісто. Перемішуємо - можна навіть просто руками. 8. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном. Викладаємо тісто в нашу форму для випікання. Я ще зверху присипала кунжутним насінням - але це опціонально. Випікаємо 40-50 хвилин при 200 градусах. Вдалого приготування і смачного чаювання! :) Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Молочні продукти/Сир/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Пироги Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Сирно-яблучний пиріг вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Сирно-яблучний пиріг, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 33