Кисло-солодкий яблучний соусЧас приготування: 1 ч. 10 хв Настала яблучна пора, тому не спимо і готуємо з яблук! Пропоную вашій увазі кисло-солодкий яблучний соус, відмінно підходить до млинців і оладок. Опис приготування: Кисло-солодкий яблучний соус мені подобається тим, що його можна довго зберігати в холодильнику. Це актуально, адже під час яблучного сезону цих фруктів - хоч завались, і потрібно всього лише придумати, як їх заготовити про запас. Приготований за цим рецептом яблучний соус дуже вдало поєднується з млинцями, сирниками, оладками і іншими солодкими стравами. З м'ясом подавати не пробувала - але хто знає, може й такі любителі знайдуться :) Удачі! Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Соуси Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-12 Як приготувати Кисло-солодкий яблучний соус Яблука миємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо скибочками. Викладаємо в каструлю нарізані яблука і яблучний сік. Доводимо до кипіння, після чого варимо ще 20-25 хвилин на повільному вогні. Яблука повинні повністю розваритися. Знімаємо каструлю з вогню, її вміст подрібнюємо до консистенції однорідного пюре. Додаємо цукор і бажані спеції. Перемішуємо. Отриману масу варимо ще 30-40 хвилин на середньому вогні до загусання соусу. Готовий яблучний соус остудити, розлити в стерильні баночки і зберігати в холодильнику. Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Кисло-солодкий яблучний соус вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Кисло-солодкий яблучний соус, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 80