Млинці з червоною рибою![]() Час приготування: 30 хв Млинці з червоною рибою - розкішне блюдо, яке не соромно і на святковий стіл подати. А якщо їх ще й нарізати красиво - вийдуть самі справжні російські роли :) Опис приготування: Млинці і слабосолона червона риба (сьомга, форель або лосось) - класичне російське сполучення. Млинці з червоною рибою в деяких європейських країнах навіть називають просто росіянами raquo ;. Насправді, такі млинці казково смачні і дуже ефектні. Я зазвичай їх подаю не цілком, а нарізаю на своєрідні роли. Виходять, по суті, такі ж роли, як і японські, тільки загорнуті вони не в водорості, а в російські млинці :) Красотища і смакота! Призначення: На вечерю/На святковий стіл/Масляна/Обід за 30 хвилин/Святковий обід/Романтична вечеря Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Червона риба Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Млинці з червоною рибою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тепер ви знаєте як приготувати домашній Млинці з червоною рибою raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Млинці з червоною рибою можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 956