Торт &Шляпа&Час приготування: 2 ч. 0 хв Торт Капелюх дуже ефектний і завжди різний. Його можна оформити білим або шоколадним кремом, можна обробити мастикою або марципаном. Щоразу можна створити новий образ капелюхи до різних подій. Опис приготування: Торт Шляпa можна зробити з будь-якого бісквіта, особливо якщо у вас вже є добре відпрацьований і улюблений рецепт. Навички роботи з мастикою теж не завадять. Прикраса торта Капелюхів а ми пропонуємо найпростіше, але якщо бажаєте додайте деталей з іншого кольору мастики. Крем робіть з збитого масла з вареною або простий згущеним молоком, щоб форма торта трималася краще. Сам торт перед обробкою потрібно охолодити, щоб легше було прикрашати мастикою. Якщо у вас немає мастики, прикрасьте торт Шляпa просто кремом і прикрасами для торта. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На святковий стіл/День народження/8 березня Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Торт Капелюх Змішати сироп, яйця і цукор. Додати кефір. Перемішайте, цукор повинен розчинитися. Додайте соду, перемішайте. Обсяг в чашці збільшиться. Додайте борошно і випікайте два бісквіта різного діаметру. Сформуйте торт у вигляді капелюха, всередині промажьте кремом. Розкачати мастику і прикрасити капелюшок. Смачного! Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Торт Капелюх будинки. У вас напевно вийде смачний Торт Капелюх raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Торт Капелюх в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 116