Сирне суфлеЧас приготування: 1 ч. 0 хв Сирне суфле - одне із самих фірмових і смачних страв французької традиційної кухні. Готується досить просто, але виходить - дуже тонко і вишукано :) Спробуйте! Опис приготування: Як відомо, суфле - це досить старе винахід французьких кулінарів. Сьогодні суфле з чого тільки не готують - і з риби, і з м'яса, і з овочів ... і, от, з сиру. Сирне суфле - одне з моїх найулюбленіших, воно виходить найбільш ніжним і повітряним. Вважаю, що у вихідний день коштує побалувати себе таким сніданком - дуже смачно, перевірено особисто! :) Призначення: На сніданок/Швидкий сніданок Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир Блюдо: Випічка/Суфле Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Сирне суфле Це - наші інгредієнти. Наявність кожного з них обов'язково - без них суфле не вийде. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом і присипаємо панірувальними сухарями. Беремо толстодонную каструлю, розтоплюємо в ній вершкове масло, додаємо борошно і гірчицю. Варити 1 хвилину. Потім тонкою цівкою вводимо в суміш молоко і готуємо на повільному вогні, постійно помішуючи, до загусання. Потім прибираємо вогню, перемішуємо з тертим сиром і жовтками. Солимо. Білки віночком збиваємо в легку піну і акуратно змішуємо з нашої молочної масою. Кладемо вийшла суміш у форму для випікання і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо 25-30 хвилин - до утворення красивою золотистої скоринки. Готово! Смачного :) Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Сирне суфле. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Сирне суфле у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 48