Пиріжки з яловичим фаршемЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування пиріжків з дріжджового тіста з фаршем з яловичини та цибулі. Опис приготування: Свіжоприготовані пиріжки з фаршем стануть відмінною ситної закускою. Приготування: Подрібнити яловичину і ріпчасту цибулю. Розігріти масло у великій сковороді, викласти яловичину і цибулю, додати бульйон, сіль і перець. Злегка обсмажити, а потім остудити суміш. Додати подрібнені яйця і перемішати. Розкачати дріжджове тісто, вирізати з тіста кола або квадрати. Викласти на кожне коло приготовлену начинку і защипнути краю. Запекти пиріжки в духовці або обсмажити в олії у великій сковороді. Призначення: На обід/На полуденок/На швидку руку Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Дріжджове тісто Блюдо: Випічка/Закуски/Пиріжки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Пиріжки з яловичим фаршем будинку. У вас обов'язково вийде смачний Пиріжки з яловичим фаршем, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Пиріжки з яловичим фаршем в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 48