Воловани з печінкою тріскиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Закуска, яку придумали у Франції, стала дуже популярною у всьому світі. Готуються воловани швидко і прекрасно підходять для фуршетів. Опис приготування: Воловани - це дуже зручна і смачна корзинка, в яку можна покласти будь-яку начинку. Воловани - це прикраса будь-якого святкового столу. Всім знайома печінка тріски, яку можна використовувати в якості начинки для волованов, набуває абсолютно новий вишуканий смак. Пропоную вашій увазі рецепт приготування волованов з печінкою тріски. Готувати їх досить просто, та й часу на готування піде не так вже й багато. Самі воловани ви можете спекти заздалегідь, за 2-3 дні до свята, і зберігати їх у пакеті. А перед подачею на стіл злегка підсушить в гарячій духовці і наповнити салатом. Сподіваюся, що рецепт волованов з печінкою тріски з фото допоможе вам у готуванні. Отже, приступаємо. Призначення: На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Тріска/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Волован Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Волован з печінкою тріски Розморожуємо готове листкове тісто і злегка розгортаємо. Товщина тесту повинна бути 3-4 мм. За допомогою склянки вирізаємо кола з тіста. У половини кіл вирізаємо серединку, виходять кільця. Деко, на якому будемо випікати воловани, скроплюємо водой.Викладиваем кола з тіста на деко, змащуємо краю водою або білком і викладиваемна них зверху кола з тіста. Серединку проколюємо виделкою. Випікаємо воловани в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 15, до золотистого кольору. Для начинки нарізаємо варені яйця, зелений лук і печінка тріски. Змішуємо майонез з гірчицею і заправляємо начинку. Заповнюємо вийшла начинкою остиглі воловани. Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Волован з печінкою тріски raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Волован з печінкою тріски на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 46