Часниково-сирний хлібЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування хліба з начинкою з плавленого сиру і часникового соусу. Опис приготування: Нагріти духовку до 180 градусів. Нарізати буханець хліба на товсті скибочки (залишити в зібраному вигляді). Покласти шматок сиру в кожну щілину. Змішати інгредієнти для часникового соусу (можна використовувати кухонний комбайн або блендер) і полити їм хліб. Випікати на деку протягом 15 хвилин. Подавати відразу ж. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Мука і тісто Блюдо: Бутерброди Географія кухні: Північна і Південна Америка Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Часниково-сирний хліб -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Часниково-сирний хліб удома, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 18