Ванільні пиріжки з полуничним джемомЧас приготування: 35 хв Рецепт ванільні пиріжки з варенням - приготування листкового десерту з полуничним джемом. Опис приготування: Тісто розкочується на 5 мм, після чого розрізається на 2 смужки розмірами 30х8 см. Вони викладаються на вологий деко, в них робиться кілька проколів тонким гострим предметом, після чого надішліть ці смуги випікатися 10-12 хвилин при 220 С і охолодіть по готовності. Цукрова пудра перемішується з 2 столовими ложками води, поки не перетвориться на глазур, в який додається трохи барвника. Одна смуга змащується джемом, на який кладуться збиті вершки з ваніллю. Друга смужка змащується цукровою глазур'ю. Обидві смужки з'єднуються таким чином, щоб глазур була зверху. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Полуниця/Мука і тісто/Листкове тісто Блюдо: Випічка/Пиріжки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Ванільні пиріжки з полуничним джемом - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Ванільні пиріжки з полуничним джемом в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 61