Класичний білий хлібЧас приготування: 2 год. 15 хв Рецепт приготування дріжджового білого хліба з додаванням меду. Опис приготування: За винятком півтора годин, витрачених на підняття тесту, цей хліб готується 15 хвилин плюс 40 хвилин у духовці. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Дріжджове тісто Блюдо: Випічка/Хліб Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Класичний білий хліб 1. У великій мисці з'єднати борошно, сіль і дріжджі, збити міксером на низькій швидкості. У невеликій каструлі на вогні або в невеликій мисці в мікрохвильовій печі нагріти молоко, поки воно не стане дуже теплим, але не гарячим. Додати вершкове масло і перемішати, потім додати воду і мед. 2. Повільно додати молочну суміш в борошняну суміш і розмішати до однорідності. Викласти тісто на посипану борошном поверхню і замісити близько 10 хвилин. Або ж замісити гаком для тесту в мисці на високій швидкості протягом приблизно 10 хвилин, поки тісто не стане гладким. Викласти тісто в злегка змащену маслом миску, накрити кришкою і дати піднятися в 2 рази, близько 45 хвилин - 1 години. 3. Після того, як тісто підніметься, викласти його на злегка посипану борошном поверхню, розкачати в квадрат, а потім згорнути його в прямокутник близько 22 см в довжину і викласти у форму, вистеленную пергаментом. Накрити чистим сухим рушником і дати знову піднятися в 2 рази, близько 40 хвилин. 4. Розігріти духовку до 175 градусів. Залити 2 склянками окропу додаткову форму для випічки і поставити її на нижню стійку. Форму з хлібом поставити на верхню стійку і випікати протягом 40-50 хвилин. 5. Дати повністю охолонути перед нарізкою на скибочки. Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Класичний білий хліб в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Класичний білий хліб самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 47