Листковий шоколадний тортЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування листкового шоколадного торта (чізкейк). Опис приготування: Просіяти через сито борошно, змішати з какао і порошком для випічки. Поставити в сторону. Зробити крем з масла і цукру. Розбити 3 яйця, змішати з борошняної сумішшю. В іншій мисці збити 60 г цукру, тертий сир, ваніль і 1 яйце. Підготувати форму для випічки торта. Влити 1/2 частину суміші, яку ми замішали в першу чергу. Потім влити суміш цукру, ванілі, сиру і яйця. Поверх викласти залишки суміші номер 1. Випікати в попередньо нагрітій духовці при температурі 160 С протягом 1 години. Призначення: На святковий стіл/Весілля Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Північна і Південна Америка Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Листковий шоколадний торт. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Листковий шоколадний торт в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 77