Тайські млинціЧас приготування: 1 ч. 30 хв Тайські блинопік готують такі млинці прямо на вулиці. Справжні майстри так професійно жонглюють найтоншими листами тесту і тут же фарширують, що спробувати це блюдо хочеться кожному. Призначення: На вечерю/Для дітей/На десерт/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Тайська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Тайські млинці 1. Замісити тісто круте, як на пельмені. Розмішати молоко, вершки і яйця. Додати солі і всипати борошна стільки, скільки візьме ця рідина. Готове тісто покласти в целофановий пакет і залишити на 1 годину, щоб воно стало більш еластичним. Начинку потрібно приготувати заздалегідь. Вона потрібна буде відразу ж, як млинець виявиться на сковороді. Нарізати банани. Яйця трохи збити. 2. Розкочувати тісто потрібно дуже тонко. Діаметр коржі повинен бути трохи більше діаметру сковороди. Сковороду розігріти на середньому вогні, додати рослинне масло і викладаємо тісто. Зверху відразу тісто змащуємо яйцем. Приблизно 0,5 яйця на один млинець. 3. Порізаний кільцями банан викладаємо на середину банана, відразу ж після змащування його яйцем. 4. Все це треба робити швидко, без пауз. Тут же звертаємо млинець конвертом і обсмажуємо його з двох сторін. 5. Готовий млинець поливаємо зверху згущеним молоком та шоколадною пастою. 6. Тепер тайський млинець розрізаємо на кілька шматочків і його можна їсти. Найзручніше його їсти за допомогою зубочисток. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Тайські млинці. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Тайські млинці в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 82