Вафлі з коричневим масломЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування вафель з пахтою і коричневим маслом. Опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 6-7 вафель. Подавайте вафлі з вашими улюбленими фруктами і кленовим сиропом. Це чудовий сніданок припаде до душі всій родині. Призначення: Для дітей/На сніданок/На десерт Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Вафлі Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Вафлі з коричневим маслом 1. У невеликій каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Готувати до тих пір, поки масло не придбає коричневий колір і горіховий аромат, протягом приблизно 5 хвилин. Зняти з вогню. 2. У середній мисці перемішати борошно, коричневий цукор, розпушувач, соду і сіль. Зробити поглиблення в центрі борошна і влити сколотини і яєчні жовтки. Акуратно збити всі інгредієнти разом віночком. 3. Додати коричневе масло і збити до повного розчинення. 4. У мисці збити яєчні білки міксером в піну. 5. Акуратно додати збиті білки в тісто у два заходи. Перемішати. 6. Злегка змастити вафельницю вершковим маслом і приготувати вафлі відповідно до інструкцій виробника. 7. Готові вафлі подавати з фруктами, поливши їх кленовим сиропом при бажанні. Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Вафлі з коричневим маслом самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Вафлі з коричневим маслом. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 45