Начинені булочкиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування смачного страви на сніданок. Булочки з начинкою з м'яса і овочів. Призначення: На сніданок/Ситний сніданок Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Булочки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Начинені булочки Беремо одну велику круглу булку або декілька, але меншого розміру. Вирізаємо кишеню для начинки. Нарізаємо всі інгредієнти невеликими кубиками, перемішуємо і заправляємо в булочку. Поливаємо кетчупом і майонезом. Рясно посипаємо тертим сиром. Випікати в розігрітій до 250 C духовці до рум'яної. Начинені булочки - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Начинені булочки в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 420