Піца з шинкою та моцарелоюЧас приготування: 30 хв Моцарелла робить смак піци з шинкою більш соковитим і ніжним. Обов'язково спробуйте приготувати піцу з шинкою і моцарелою будинку. Вона хороша і на холодне, і на другий день. А готується вона швидко. Опис приготування: Таку піцу можна готувати тільки з шинкою і моцарелою. Але мені захотілося додати ще різної смакоти, які залишилися після вечірки. Отже, як приготувати піцу з шинкою і моцарелою? 1. Для початку включіть духовку нагріватися на 190 градусів. 2. Потім замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, води та оливкової олії. Розкачайте тісто до полусантіметровой товщини. 3. Деко застеліть пергаментним папером. Розкачане тісто викладіть на деко. 4. Основу змастіть томатним пюре. 5. Моцареллу натріть на тертці або порвіть руками і розкидайте по піці. 6. Викладіть на піцу подрібнену нарізку шинки. 7. Наріжте пластинками печериці і також додайте на піцу. 8. Помідори промийте, наріжте часточками. Викладіть на інші інгредієнти. 9. Посипте піцу орегано і чорним перцем. 10. Маслини і базилік можна додати на вже готову піцу. 11. Випікайте піцу з шинкою і моцарелою в духовці протягом 15 хвилин. Піца з шинкою та моцарелою готова! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Шинка/Молочні продукти/Сир/Моцарелла Блюдо: Випічка/Піца Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Цей смачний Піца з шинкою та моцарелою ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Піца з шинкою та моцарелою з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Піца з шинкою та моцарелою. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 90