Піца з вареною ковбасоюЧас приготування: 35 хв Піца з вареною ковбасою готується і випікається протягом півгодини. Ковбасу можете використовувати будь-яку, в тому числі варені сосиски. До цієї піці ми додамо сир, помідори-чері і трохи руколи. Опис приготування: У моєму холодильнику завжди є варена ковбаса. Використовую її для холодних і гарячих бутербродів, холодної закуски і, звичайно, піци. Тісто роблю сам, ковбасу нарізаю, а потім додаю все, що знайду будинку. Обов'язковим для мене ще, правда, є томатне пюре і сир. Сир жовтий тертий найчастіше для піци змішую з моцарелою. Як приготувати піцу з вареною ковбасою? 1. Зробіть тісто. Для цього змішайте просіяне борошно з розпушувачем, влийте воду, оливкова олія, можете всипати дрібку-дві солі. Замісити тісто до еластичного стану. 2. Увімкніть духовку на 190 градусів, нехай нагрівається. Буду робити піцу за формою дека, його треба застелити пергаментним папером. 3. Розкачайте тісто, викладіть його на деко. 4. Сир натріть, ковбасу наріжте кружальцями. Помідорчики промийте і розріжте наполовину. 5. Тісто змастіть протертими томатами. 6. Викладіть на тісто сир, половинки помідорів, варену ковбасу, посипте орегано. 7. Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180-190 градусів. 8. На готову піцу викладіть промиту і просушену паперовим рушником рукколу. Піца з вареною ковбасою готова! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Субпродукти/Ковбаса і сосиски Блюдо: Випічка/Піца Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Піца з вареною ковбасою. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Піца з вареною ковбасою, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Піца з вареною ковбасою у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 296