Піца з перцем і ковбасоюЧас приготування: 35 хв Мені дуже подобається болгарський перець і особливо поєднання перцю і ковбаси (салямі!) На піці. Піцу з перцем і ковбасою приготувати дуже просто. Я зазвичай готую її після роботи на вечерю раз на тиждень. Опис приготування: Якщо любите гостру піцу, то обов'язково покладіть зверху подрібнений чилі або пару консервованих перчиком халапеньйо. Єдине, консервовані халапеньйо бувають дуже солоними, тому зверніть увагу на те, що купуєте. Я ж готую піцу з перцем і ковбасою і для дітей, тому вона не повинна бути гострою. Як приготувати піцу з перцем і ковбасою? 1. Приготуйте тісто. Для цього змішайте просіяне борошно з розпушувачем, додайте воду і оливкове масло. Можна трохи посолити. Замісити тісто. Повинно вийде еластичне тісто. 2. Духовку включіть нагріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. 3. Розкачайте тісто. Сформуйте коло з бортиками або викладіть тісто по всій довжині дека. 4. Сир натріть на тертці. Ковбасу наріжте кружальцями. Помідор і болгарський перець промийте, очистіть від плодоніжки (перець - від насіння), наріжте кільцями. 5. Тісто змастіть томатним пюре. 6. Викладіть трохи сиру, ковбасу, помідори і перець. Зверху присипте сиром, орегано, подрібненою зеленню. 7. Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин. Піца з перцем і ковбасою готова! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Перець/Субпродукти/Ковбаса і сосиски Блюдо: Випічка/Піца Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Піца з перцем і ковбасою raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Піца з перцем і ковбасою на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 34