Піца з копченою ковбасою![]() Час приготування: 35 хв Піца з копченою ковбасою сподобається любителям пікантних страв. Додамо до піци також помідори, болгарський перець і трохи свіжого зеленого лука. І, звичайно, сир. Ковбаса підійде будь-яка, на ваш смак. Опис приготування: У мене вдома перевагу віддають копченостям, тому в холодильнику завжди є нарізка копченої ковбаси. З такою ковбасою виходить дуже смачна і ароматна піца. Для піци я кетчуп не використовую, тільки консервовані протерті помідори або вже готове томатне пюре. Отже, як приготувати піцу з копченою ковбасою? 1. Зробіть тісто, змішавши просіяне борошно з розпушувачем, а потім додавши воду (бажано кип'ячену, охолоджену) і оливкове масло. Місити доведеться довго (хвилин 10) і енергійно. Тісто має вийти м'яким і еластичним. 2. Сир натріть на тертці. 3. Якщо у вас немає готової нарізки, то поріжте ковбасу тонкими кружальцями. 4. Болгарський перець промийте, очистіть від кісточок і плодоніжки, наріжте кільцями або смужками. 5. Помідор промийте, наріжте кружальцями. 6. Розкачайте тісто. Із зазначеної кількості тесту вийдуть дві невеликі піци або одна квадратна на весь деко. 7. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментом. 8. Викладіть розкачане тісто на приготований деко. За тестом розмажте томатне пюре. 9. Присипте основу сиром, потім викладіть ковбасу, нарізані тонкими кружальцями помідори, болгарський перець. 10. Випікайте піцу з копченою ковбасою від приблизно 15 хвилин. 11. Готову піцу з копченою ковбасою посипте подрібненою зеленою цибулею або цибулею-пореєм. Піца з копченою ковбасою готова! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Субпродукти/Ковбаса і сосиски Блюдо: Випічка/Піца Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Піца з копченою ковбасою будинки. У вас напевно вийде смачний Піца з копченою ковбасою raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Піца з копченою ковбасою в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 79