Коржі на кефіріЧас приготування: 30 хв Коржі на кефірі дуже люблять всі мої домашні. Якщо у мене залишається кефір або кисле молоко, я не замислюючись замішую швидко тісто і смажу такі коржі. З'їдають їх майже відразу. Спробуйте і ви! Опис приготування: Коржі на кефірі можна використовувати замість хліба або їсти просто так. Якщо відразу гарячими змастити їх вершковим масло і посипати який-небудь приправою на ваш смак, то це просто смакота! Посмажте коржі на кефірі за цим рецептом і ви самі в цьому переконаєтеся! Якщо ви не відразу з'їсте все (що навряд чи), то коржі на кефірі можна зберігати досить довго в пакетику. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На природу/На швидку руку Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Коржики Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-12 Як приготувати Коржики на кефірі Замішуємо тісто. Змішуємо борошно, сіль, цукор, соду і заливаємо кефіром. Можна додати яйце. Тісто виходить м'яким і густим. Формуємо з нього ковбаску і ріжемо на шматочки. Тепер кожен шматочок розгортає качалкою на тонкі коржі. Печемо на розігрітій на середньому вогні сковороді до гарного кольору. І з іншого боку так само. Ось такі коржики виходять! Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Коржики на кефірі, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Коржі на кефірі - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 261