Зливи в сиропі на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Зливи в сиропі на зиму - це справжня знахідка, адже вони можуть бути не тільки відмінним ласощами, але їх так само можна використовувати як основу для різних соусів, просочення тортів і так далі. Опис приготування: Я пропоную вам цього літа крім компотів та варення зробити ще одну відмінну заготовку у цій простому рецептом слив в сиропі на зиму. Повірте, це дійсно корисна річ, адже такі сливи виходять дуже соковитими, і їх можна використовувати для приготування інших страв. Скажімо, з ароматного і яскравого сиропу ви можете приготувати соус або просочення для пирога, а самі сливи нарізати і покласти всередину булочок. Я вже не раз готувала сливи в сиропі на зиму в домашніх умовах, і завжди для них знаходилося застосування, до того ж це чудове частування для дітей і ароматна закуска на святковому столі. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Слива Блюдо: Випічка Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Зливи в сиропі на зиму Для початку відбираємо тверді, трохи недостиглі сливи і промиваємо їх під холодною водою. Потім робимо кілька проколів в шкірці слив, щоб вони не тріснули. Банки готуємо заздалегідь і викладаємо в них промиті сливи. Тепер заливаємо сливи окропом. І закриваємо банки кришками, залишаємо їх на хвилин 15. За цей час необхідно приготувати сироп. Виливаємо воду в каструлю і змішуємо з цукром. Ставимо каструлю на вогонь і доводимо рідину до кипіння, варимо на сироп на середньому вогні протягом 5 хвилин, в кінці додаємо лимонну кислоту, перемішуємо і знімаємо з вогню. Після 15 хвилин зі слив необхідно злити воду. І залити в банки гарячий сироп. Тепер необхідно накрити банки кришками і стерилізувати їх протягом 15 хвилин. Потім закочує їх, перевертаємо дном вгору і вкутуємо в теплу ковдру, залишаємо так до повного охолодження, потім переносимо в прохолодне місце. Зливи в сиропі на зиму - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Зливи в сиропі на зиму в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 507