Цвєтаєвський яблучний пирігЧас приготування: 1 ч. 30 хв Зараз вже ніхто не знає, чому цей пиріг так назвали. Але пиріг справді дуже смачний. Він дуже простий у приготуванні. З кислими яблуками цей пиріг виходить смачніше. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Цвєтаєвський яблучний пиріг 1. В окрему миску просіяне борошно змішати з розпушувачем. Додати в борошно нарізане масло і розтирати масло з борошном, до стану жирної крихти. У борошно додати сметану і замісити тісто. Тісто має вийти еластичним. Довго місити тісто не треба. Загорнуте в серветку тісто потрібно помістити в холодильник, щоб воно дійшло. 2. Щоб приготувати начинку, збиваємо сметану з цукром. Додати в неї яйце і борошно. Збивати поки цукор не розтане. 3. Яблука промити і видалити з них серцевину. Очистити від шкірки і нарізати на тонкі скибочки. Щоб яблука не потемніли, в окремій мисці яблука полити соком одного лимона. 4. Форму для запікання змастити маслом. Розкачане в пласт тісто викласти у форму. Сформувати з нього бортики. На тісто покласти яблука і залити сметанним соусом. Випікається пиріг 45- 50 хвилин в духовці з температурою 180 градусів. Перед подачею на стіл пиріг розрізається. Цвєтаєвський яблучний пиріг - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Цвєтаєвський яблучний пиріг в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 405