Кабачки по-литовськиЧас приготування: 40 хв Такі от кабачки по-литовськи готуються швидко, а виходять смачними - вам точно запам'ятається цей рецепт, адже інгредієнти - доступні і робити швидко. А вже як смачно в підсумку - словами не передати! Опис приготування: Думаю, що цей рецепт приготування кабачків по-литовськи вам сподобається, як і мені. Поєднання томатів і кабачків дуже цікаве саме по собі, а з додаванням пікантного цибулі закуска взагалі виходить вище всяких похвал! Так що розповім, як зробити кабачки по-литовськи. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки Географія кухні: Республіки СРСР/Литовська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Кабачки по-литовськи 1. З томатів знімаємо шкірку і пропускаємо їх через прес або м'ясорубку. Викладаємо пюре в каструлю, додамо сіль, цукор, оцет і рослинне масло. Ставимо на середньо-високий вогонь. Кабачки ріжемо тонкими шматочками і теж додамо в каструлю. 2. Нехай овочі гасяться. Періодично їх рекомендується помішувати. Через 15 хвилин додаємо цибулю, порізану півкільцями. Тушкуємо ще хвилин 8-10. 3. Готово! Можна остудити і подавати відразу ... 4. Або ж закатати в стерильні банки на зиму. Якщо ви вирішили закатати, то банки з кабачками простерилизуйте протягом 8-10 хвилин, потім щільно закатати. Переверніть банки догори дном, залиште в такому вигляді до охолодження, закутавши в рушник, потім зберігайте у темному прохолодному місці - підвалі або темній кімнаті. Цей смачний Кабачки по-литовськи ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Кабачки по-литовськи з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Кабачки по-литовськи. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 607