Варення з перекрученої черемхи![]() Час приготування: 3 ч. 0 хв Варення з перекрученої черемхи в домашніх умовах - це приголомшливе ласощі, приготувати яке зовсім нескладно. Спробуйте його зробити за цим рецептом, оскільки він перевірений роками. Опис приготування: 1. Отже, для початку перебираємо і і ретельно миємо ягоди. 2. Потім їх краще замочити на годинку у воді (так робила ще моя бабуся). 3. Після цього слід перекрутити наші плоди через м'ясорубку. Я зазвичай пропускаю черемху до 4 разів. У мене електром'ясорубка і на даний процес йде небагато часу. 4. Потім засипаємо ягоди цукром і даємо постояти близько 20 хвилин. 5. Відправляємо масу в каструлю і на повільний вогонь. 6. Варимо ласощі близько години, а точніше млоїмо на вогні, знімаючи періодично піну і не накриваючи кришкою. 7. Через цей час розливаємо варення по банках і гарненько закочує. Смачного! Призначення: На сніданок/На обід/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Черемуха Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Варення з перекрученої черемхи - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Варення з перекрученої черемхи в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 43