Варення з аличіЧас приготування: 3 год. 50 хв Варення з аличі - завсідник армії банок варення в нашій коморі. Має досить специфічним смаком, але дві-три баночки за зиму йдуть тільки так. Опис приготування: Варення з аличі вариться наступним чином: 1. Аличу гарненько промиваємо під струменем холодної води, видаляємо всі плодоніжки. Даємо фруктам обсохнути. 2. Кладемо нашу аличу в друшляк і на 5 хвилин опускаємо в гарячу воду. Потім кожен плід проколюємо виделкою. 3. Готуємо цукровий сироп (цукор, розчинений у воді), заливаємо гарячим сиропом нашу аличу і залишаємо на 3 години. 4. Доводимо до кипіння і варимо ще 20-25 хвилин на повільному вогні, попутно знімаючи піну. 5. Варення, поки воно не охололо, розливаємо по банках, стерилізуємо і відправляємо на зберігання. Взимку дістаємо баночку варення з аличі та ласуємо :) Смачного! Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Айва Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Варення з аличі. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Варення з аличі в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 480