Варення зі смородини з желатиномЧас приготування: 1 ч. 0 хв Варення зі смородини з желатином дає цікавий ефект желе в готовому варення. Дуже приємно таке варення намазати вранці на круасан або булочку. Красиве прозоре варення зарядить вас бадьорістю. Опис приготування: Варення зі смородини з желатином вариться досить швидко. Доведіть варення до кипіння і варіть не більше ніж 10 хвилин. Потім пюре треба протерти через сито або млин, приберіть насіння і макуха, і вже в чисте пюре додайте цукор і швидкорозчинний желатин. Якщо такого у вас немає, то желатин замочіть в холодній воді і після додавання добре розмішайте до повного розчинення. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На сніданок/На полуденок Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Варення зі смородини з желатином Смородину звільнити від гілочок. Помийте ягоди. Залийте смородину невеликою кількістю води і поставте на вогонь. Поваріть смородину п'ять хвилин, можете додати зірочки бадьяна, а потім прибрати, щоб варення сильно не просочилося спеціями. Пропустіть варення через харчовий млин, сито або щось подібне. Додати цукор і лимон. Проварити варення ще 5-7 хвилин. Зняти з вогню, додати розчинений желатин. Добре розмішати. Простерилізувати банки. Поставте трохи варення на тарілці на 1 хвилину в морозильник. Варення повинно трохи морщити. Варення розкласти по банках і залишити охолоджуватися. Смачного. Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Варення зі смородини з желатином гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Варення зі смородини з желатином - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 176