Варення зі смородини золотистоїЧас приготування: 2 ч. 0 хв Варення зі смородини золотистої зустрічається досить рідко, смородину зазвичай труть з цукром і зберігають у сирому вигляді в прохолодному місці. Варення зі смородини приємно кисленьке, добре подати на сніданок. Опис приготування: Варення зі смородини золотистої розлийте гарячим по стерильним банкам, закрийте кришками і приберіть на зберігання. Варення нагадує мед, тільки кисленький злегка. Обов'язково дотримуйтеся пропорцію, на кілограм ягід 1,2-1,3 кілограма цукру. Варення варіть до загустіння і золотистого кольору. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На сніданок/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Cмородіна Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Варення зі смородини золотистої Зібрати смородину. Смородину, зібрати, помити, перебрати і вичавити сік. Макуха віджати через сито. У сік додати цукор. Варення поставте на вогонь, варіть помішуючи, знімаючи піну. Варення виходить бурштинового кольору. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Варення зі смородини золотистої raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Варення зі смородини золотистої можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 326