Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Ожина з цукром на зиму
Дієтичне тісто для пельменів
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані білі гриби без оцту

Мариновані білі гриби без оцту

Мариновані білі гриби без оцту
Час приготування: 4 год. 0 хв
Дивним смаком володіють мариновані білі гриби без оцту в домашніх умовах. Я одного разу спробувала і в гостях і тут же взяла рецепт у господині. Готувати їх простіше простого!

Опис приготування:
Цей рецепт мені підказала одна знайома, яка закриває мариновані білі гриби без оцту в домашніх умовах щороку. З настанням грибного сезону я особливо намагаюся зробити таку закуску, яка стане незамінною до обіднього і святкового столу.

Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Гриби/Красноголовці
Блюдо: Заготовки/Маринування
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Білі гриби - 800 Грам
  • Лавровий лист, зерна перцю гіркого і запашного, перець горошком - За смаком
  • Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 50 Грам
  • Сіль - 30 Грам
  • вода - 2 склянки

Кількість порцій: 10

Як приготувати Мариновані білі гриби без оцту
Мариновані білі гриби без оцту 1. Відбираємо ретельно гриби і моєму їх. Я зазвичай беру гриби середнього розміру. Мариновані білі гриби без оцту 2. Ретельно чистимо їх і моєму ще раз. Ще секрет - замочіть гриби на годину в холодній воді і обріжте корінці. Мариновані білі гриби без оцту 3. Тепер нарізаємо боровики на 4 частини. Якщо захочете крупніше або дрібніше - за бажанням. Гриби в будь-якому розмірі будуть однаково гарні. Мариновані білі гриби без оцту 4. Після цього відварюємо гриби в злегка підсоленій воді. Першу воду краще злити і варити гриби в другому бульйоні. Варіть їх до готовності близько 3 годин. По закінченню варіння злийте їх і залиште в друшляку, щоб пішла вся зайва волога. Мариновані білі гриби без оцту 5. Поки гриби остигають підготуйте все для маринаду. У цьому рецепті немає оцту - його замінює лимонна кислота. Мариновані білі гриби без оцту 6. На одну літрову банку слід покласти: приправи і маринад (2 склянки води, 1,5 ч.л. солі і 1 ч.л. цукру, 20 г лимонної кислоти закип'ятити і залити).

Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Мариновані білі гриби без оцту. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Мариновані білі гриби без оцту. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів.
Категорія: Заготовки Переглядів: 136   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані білі гриби з оцтом
Мариновані білі гриби для супу
Мариновані білі гриби швидкого приготування
Мариновані білі гриби з корицею
Мариновані білі гриби без стерилізації
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.