Полуниця з цукром на зиму![]() Час приготування: 50 хв Полуниця - дуже смачна, ніжна і солодка ягода, яка, на жаль, довго не зберігається. Зараз, влітку, можна досхочу налакоміться улюбленою ягодою. Але подумайте і про зиму. Опис приготування: Полуниця, перетерта з цукром, добре зберігається в холодильнику. І взимку ви зможете скуштувати шматочок літа. Це таке диво! Свіжа полуниця з цукром. Приготувати її нескладно і часу займає не багато. Це варення не треба стерилізувати. Але зберігати його потрібно тільки в холодильнику. Його можна зберігати кілька місяців. За таким рецептом можна готувати свіже варення з будь-яких ягід - чорна смородина, суниця. А можна зробити асорті, змішавши всі види ягід. Пропорція цукру така ж. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Полуниця Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Полуниця з цукром на зиму ![]() ![]() ![]() ![]() Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Полуниця з цукром на зиму вдома. У вас обов'язково вийде смачний Полуниця з цукром на зиму, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Полуниця з цукром на зиму в домашніх умовах. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 498