Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Полуниця з цукром на зиму

Полуниця з цукром на зиму

Полуниця з цукром на зиму
Час приготування: 50 хв
Полуниця - дуже смачна, ніжна і солодка ягода, яка, на жаль, довго не зберігається. Зараз, влітку, можна досхочу налакоміться улюбленою ягодою. Але подумайте і про зиму.

Опис приготування:
Полуниця, перетерта з цукром, добре зберігається в холодильнику. І взимку ви зможете скуштувати шматочок літа. Це таке диво! Свіжа полуниця з цукром. Приготувати її нескладно і часу займає не багато.

Це варення не треба стерилізувати. Але зберігати його потрібно тільки в холодильнику. Його можна зберігати кілька місяців.

За таким рецептом можна готувати свіже варення з будь-яких ягід - чорна смородина, суниця. А можна зробити асорті, змішавши всі види ягід. Пропорція цукру така ж.


Призначення: Для дітей/На десерт

Основний інгредієнт:
Ягоди/Полуниця
Блюдо: Заготовки/Варення
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Очищена полуниця - 1 Кілограм
  • Цукор - 2 Кілограма

Кількість порцій: 20

Як приготувати Полуниця з цукром на зиму
Полуниця з цукром на зиму 1. Полуницю відсортувати, видалити хвостики і промити. Викласти на сито або решето, щоб вона трохи висохла. Краще просушити ягоди на повітрі Полуниця з цукром на зиму 2. В окрему глибокий посуд викласти підсушені ягоди, засипати їх цукром і залишити на 15-20 хвилин. Полуниця з цукром на зиму 3. Прокрутити через м'ясорубку полуницю разом з цукром. Я використовувала блендер. Полуниця з цукром на зиму 4. Полуницю з цукром вилити в окремий посуд і заважати дерев'яною ложкою хвилин 20-30. У цьому випадку варення буде густе, як желе. Викласти варення в банки і закрити прокип'яченими пластмасовими кришками. Зверху на варення насипати шар цукру, щоб утворилася «цукрова кірка».

Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Полуниця з цукром на зиму вдома. У вас обов'язково вийде смачний Полуниця з цукром на зиму, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Полуниця з цукром на зиму в домашніх умовах.
Категорія: Заготовки Переглядів: 498   
Схожі рецепти страв з фото:
Полуниця з цукром
Полуниця протерта з цукром
Суниця з цукром на зиму
Полуниця консервована
Варення з журавлини на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.