Варення зі слив без водиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Варення можна готувати по-різному. У цьому рецепті буде описано, як приготувати варення зі слив без води. Опис приготування: Якщо ви хочете приготувати варення зі слив без води в домашніх умовах, в першу чергу потрібно вибрати м'які свіжі сливи. Якщо ви купите занадто жорсткі сливи, є ризик їх перетравити або що варення вийде дуже густим. Отже: 1. Зливи промиваємо в мисці з холодною водою кілька разів. Воду виливаємо. 2. Відокремлюємо кісточки від м'якоті. 3. Засипаємо в миску цукор і корицю. 4. Все ретельно розмішуємо, ставимо на плиту. Доводимо масу до кипіння і варимо до розм'якшення. 5. У цей час можна зайнятися волоськими горіхами, періодично помішуючи сливове пюре. Волоський горіх обшпарюємо кип'яченою водою або залишаємо в ній на деякий час. Ножем позбавляємося від шкірки, яка дає гіркоту. 6. Готову суміш переливаємо в миску, де збиваємо блендером до стану однорідної маси. Вийшло пюре доводимо до кипіння. 7. Кидаємо в нього волоський горіх, сипем корицю і перемішуємо. Варимо близько години-півтори. Час від часу помішувати масу. 8. Тепер можна подавати варення до столу (коли воно охолоне) або відправити його на зберігання в банку. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Слива Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Дуже смачний Варення зі слив без води зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Варення зі слив без води з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 170