Варення з агрусу без водиЧас приготування: 1 ч. 24 хв Таке варення з агрусу без води в домашніх умовах завжди виходить дуже смачним і з'їдається за раз! Все тому, що додамо і агрус, і апельсин, і ківі ... аромат приголомшливий! Опис приготування: Як бачите, такий екзотичний, але в той же час простий рецепт варення з агрусу без води дуже ошатно і цікаво виглядає. А вже за смаком просто приголомшливо - з легкою кислинкою від апельсинів, і трохи терпкуватим присмаком агрусу. Ну а насіння ківі просто гарно виглядають. Так що не сумнівайтеся, а зробіть таку заготовку, адже тепер і дізнався, як приготувати варення з агрусу без води! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Ягоди/Агрус Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Варення з агрусу без води 1. Агрус моєму і перебираємо від дрібного сміття. 2. Перетираємо через блендер агрус разом з ківі. 3. Апельсини нарізаємо шматочками і очищаємо від кісточок. 4. Збиваємо апельсини в блендері разом з цукром або домішуємо цукор у вже готове пюре. 5. Змішуємо обидва види пюре між собою, залишимо постояти хоча б годину і закочує в стерильні баночки. Все! Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Варення з агрусу без води. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Варення з агрусу без води - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 142