Малинове варення без кісточокЧас приготування: 40 хв Я хочу розповісти, як приготувати малинове варення без кісточок за допомогою абсолютно нехитрого пристосування! Зате варення (або конфітюр) виходить дійсно ніжним і однорідним. Опис приготування: Рецепт приготування малинового варення без кісточок або конфітюру, як бачите, трохи відрізняється від звичайного варення, але зате і якісно відрізняється за смаком і консистенції! За рахунок додавання вина смак і аромат просто непередаваний! Так що обов'язково відкрийте для себе цей простий рецепт малинового варення без кісточок! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Ягоди/Малина Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-8 Як приготувати Малинове варення без кісточок 1. Збиваємо малину в блендері і цю суміш викладаємо в двошарову марлю над каструлькою. 2. Вливаємо в каструльку вино, ретельно виживаємо весь сік з малини через марлю. Опускаємо туди ж наш пакетик з вичавками. 3. Варимо 10 хвилин, додавши цукор. Коли цукор розчинитися - охолоджуємо, виймаємо вичавки. Конфітюр готовий! Візьміть собі на замітку як приготувати Малинове варення без кісточок. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Малинове варення без кісточок в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 186