Варення з мандаринів і яблукЧас приготування: 1 ч. 0 хв Яблучне варення пробували все, це дійсно смачно! Пропоную спробувати змінити традиційний рецепт допомогою додавання в нього ще одного інгредієнта - ароматних мандаринів! Опис приготування: Простий рецепт смачного варення з мандаринів і яблук. Варення невибаглива, готується швидко, з'їдається також =) Готове варення відразу ж розкласти в сухі стерилізовані банки, накрити прокип'яченими кришками і закупорити. Зберігати в сухому і провітрюваному місці. Гарного дня! Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Мандарин/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Варення з мандаринів і яблук Мандарини ретельно промийте і очистіть від шкірки. Розділіть на часточки. Корочку мандаринів натираємо на тертці. Яблука миємо, очищаємо від шкірки і вирізаємо серцевину. Натираємо на тертці. Кладемо яблука в каструлю і заливаємо водою. Варимо до стану пюре. Остигле пюре протріть через сито. Поверніть пюре в каструлю, додайте цукор, цедру і часточки мандаринів. Ретельно перемішайте і варіть 15-20 хвилин, постійно помішуючи. Готове варення розлийте по стерилізованим баночках або ж подавайте до столу з гарячим чаєм. Смачного! Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Варення з мандаринів і яблук самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Варення з мандаринів і яблук. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 33